Gaat u ook digitaal ?

Traditioneel wordt de startkaart gebruikt om de controles uit te voeren. Vanaf 2017 gaan we een tag gebruiken waarmee u kan wandelen. Door gebruik te maken van de tag is het mogelijk om sneller te starten en ook de controleposten sneller te passeren.

De tag is een hanger van plastic met een uniek nummer. Het nummer wordt bij het inschrijven gekoppeld aan uw naam en andere gegevens, zoals het aantal keren wandelen. Zo zijn uw gegevens altijd bij de hand.

De tag krijgt u natuurlijk gratis!
Plus een handig keycord om de tag tijdens de Avondvierdaagse om uw nek te hangen.

De tag moet u de laatste avond inleveren inclusief de keycord.

RFID TAG

Hoe werkt de tag?

Op de startlocatie zijn verschillende lezers aanwezig om de tag te laten scannen. Scan de tag voor vertrek en begin aan de wandelroute. Onderweg komt u een controlepost tegen waar de tag weer gescand dient te worden. Bij terugkomst op de startlocatie meld u zich af door wederom de tag te scannen bij de apparatuur.

TIP: Laat de tag met het keycord om uw nek hangen, zodat deze altijd in de buurt is.

Bied de tag aan als het lampje op de lezer groen brand. Zodra de lezer de tag heeft herkend zal de lezer een ‘biep’ laten horen en zal het groene lampje even blauw worden. Nu bent u geregistreerd en kunt u verder lopen.
Wanneer de tag voor de 2e keer aan de lezer wordt aangeboden, zal er niet nogmaals een registratie plaats vinden. Let dus goed op of de lezer de tag de 1e keer heeft gezien.

Belangrijk! De tag vervangt NIET de startkaart. De startkaart  moet nog steeds getoond worden bij het ophalen van de medaille op de donderdagavond na het finishen of vrijdagavond voor het starten.

Print Friendly, PDF & Email